Veel huishoudens gebruiken de garagedeur veelvuldig om hun woning te betreden. Soms zelfs vaker dan de voordeur. In dat geval wilt u het gebruik van de garagedeur zo comfortabel mogelijk maken. Kies daarom voor ultiem gebruikersgemak met een automatische garagedeur van DeltaDoors. U opent de elektrische garagedeur in slechts een handomdraai en kunt direct parkeren, zonder uit de auto te hoeven stappen. Bij DeltaDoors vindt u een breed assortiment elektrische deuren in alle soorten en maten. Natuurlijk altijd te personaliseren zodat uw elektrische garagepoort is afgestemd op uw wensen én de uiterlijke kenmerken van uw woning.

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk hier al onze losse onderdelen.
KLIK HIER
Met loopdeur

Met loopdeur

Bekijk alle opties met loopdeuren.
KLIK HIER
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Lees meer over onze op maat gemaakte deuren.
KLIK HIER

Ervaar de gemakken van een elektrische garagedeur

Elektrische garagedeuren van DeltaDoors zijn uitgerust met een innovatieve motor. Hierdoor opent en sluit de garagedeur soepel, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Bovendien hoeft u de garagedeur nooit meer op eigen kracht te openen. Handig wanneer u met slecht weer liever in de auto blijft zitten of uw handen vol hebt aan zware boodschappentassen. Een garagedeur die elektrisch aangedreven wordt is tevens erg veilig. U maakt het inbrekers moeilijk en daarnaast blokkeert de garagedeur wanneer de sensor een fiets, auto of persoon waarneemt.

Uw automatische garagedeur bedienen met een smartphone

Wanneer de aandrijving van de garagedeur elektrisch is, kan deze tegen meerprijs bediend worden met uw smartphone. Dankzij onze nieuwe Evolution serie aandrijvingen bestuurt u de garagedeur vanaf elke locatie. In de gratis app voor Android en Apple bekijkt u, waar u ook bent, de realtime status van uw elektrische garagedeur. Profiteer van diverse geavanceerde functies:
• beheer meerdere garagedeuren;
• bedien de aanwezige lichtbronnen;
• bekijk te allen tijde de actuele status van uw elektrische garagedeur;
• ontvang meldingen wanneer de status van uw elektrische garagedeur verandert;
• stel meerdere beveiligingsniveaus en/of wachtwoorden in.
Liever andere bediening, zoals een afstandsbediening of sensor? Ook dat is mogelijk bij DeltaDoors!

Garagedeur Delta Doors

U kunt 24/7 op ons rekenen

Al ruim 30 jaar bedienen wij zowel particuliere klanten als bedrijven op gebied van toegangstechniek. Onze monteurs bezitten uitgebreide kennis van de markt en ons assortiment. En dankzij hun genoten opleiding en continue bijscholing blijft die kennis up-to-date. Zo kunt u de vakkundige montage van uw elektrische garagepoort met een gerust hart aan ons over laten! Mocht er toch onverhoopt een storing zijn, of heeft uw garagedeur schade opgelopen? Dan staan wij 24/7 paraat voor service en reparatie!

Een elektrische garagedeur op het oog?

Heeft u al een ideale elektrische garagedeur in gedachte of kunt u juist wel wat advies gebruiken? Onze klantenservicemedewerkers denken graag met u mee en helpen uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. In alle gevallen geldt: hoe meer we weten, hoe beter we u kunnen informeren over de elektrische garagedeur prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een andere vraag? Schroom niet om contact met ons op te nemen via 0341 427200 of info@deltadoors.nl.