Bij de aanschaf van een nieuwe garagedeur is het van belang dat u zorgvuldig bepaalt waar uw garagedeur aan moet voldoen. Hoe vaak gebruikt u de garagedeur bijvoorbeeld en voor welke doeleinden? Daarnaast moet de garagedeur aansluiten bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Indien u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke, ruimtebesparende garagedeur biedt een elektrische roldeur uitkomst. Bij DeltaDoors helpen we u bij het samenstellen van de ideale garagedeur. Zo vindt u gegarandeerd een elektrische roldeur voor uw garage die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk hier al onze losse onderdelen.
KLIK HIER
Elektrisch

Elektrisch

Bekijk alle elektrische garagedeur opties
KLIK HIER
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Lees meer over onze op maat gemaakte deuren.
KLIK HIER

Hoe werkt een elektrische roldeur?

Een roldeur wikkelt zich bij het openen van de garage rond een as. Er is dan uitsluitend sprake van een verticale beweging. De roldeur slaat zich boven de opening van de garage op in een kast. Ideaal wanneer u geen ruimte heeft voor het monteren van een rails aan het plafond! Bovendien kan het gehele plafondoppervlak gebruikt worden voor opslag. Roldeuren worden vaak verward met sectionaaldeuren en overheaddeuren. Die bestaan uit een sandwichpaneel en lopen via een rails over het plafond naar binnen.

Een roldeur is alleen elektrisch te bedienen. Een elektrische roldeur in uw garage is tevens makkelijk als u veelvuldig met de auto in- en uitrijdt. Er zijn meerdere bedieningsmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een afstandsbediening waarmee u de garagedeur in slechts één handeling opent of een sleutelschakelaar.

Verzekerd van professionele montage

U wilt zo lang mogelijk plezier hebben van de nieuwe elektrische roldeur in uw garage. Vakkundige montage is dan essentieel. Gelukkig werken er bij DeltaDoors uitsluitend hoog opgeleide monteurs. Door constante bijscholing blijft hun kennis van de markt en ons productaanbod accuraat. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan ze voor u klaar bij allerhande calamiteiten.

Iedere elektrische roldeur wordt geproduceerd op onze hoofdvestiging. Hier ontwikkelen we al ruim 30 jaar onze kennis op gebied van toegangstechniek voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt montage en onderhoud van uw garagedeur daarom met een gerust hart aan ons toevertrouwen!

Garagedeur Delta Doors

Elektrische roldeur voor uw garage bestellen?

In ons uitgebreide assortiment vindt u garagedeuren in alle soorten, maten en kleuren. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen om uw wensen en eisen te bespreken. We nemen de uitgebreide mogelijkheden graag met u door en stellen een elektrische roldeur op maat samen. Heeft u alle specificaties al bij de hand en wilt u direct een offerte opvragen voor het bestellen en monteren van een elektrische roldeur in uw garage? Dat kan via ons handige offerteformulier! Indien u meer informatie wilt ontvangen of een vraag wilt stellen, neem contact op via 0341 427200 of info@deltadoors.nl.