Vroeger was de garage primair bedoeld om de auto in te parkeren. Tegenwoordig gebruiken we de garage voor allerhande doeleinden. Zo stalt het gros van de Nederlanders ook zijn of haar fiets in de garage, wordt hij vaak gebruikt als entree en is het inmiddels een opslagplek geworden voor voedselvoorraad, kliko’s, tuingereedschap en nog veel meer. Door dit veranderende gebruik maakt de klassieke kanteldeur steeds vaker plaats voor de openslaande garagedeur, ook wel tweevleugelige garagedeur genoemd. Bent u op zoek naar dit type garagedeur? Bij DeltaDoors vindt u een breed assortiment openslaande garagedeuren, volledig afgestemd op uw wensen en eisen.

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk al onze losse onderdelen voor garagedeuren.
KLIK HIER
Met loopdeur

Met loopdeur

We vertellen je meer over garagedeuren met loopdeur.
KLIK HIER
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Bekijk alle opties voor op maat gemaakte garagedeuren.
KLIK HIER

Het voordeel van een openslaande garagedeur

Een garagedeur met dubbele draaideuren maakt in- en uitlopen gemakkelijk. Handig wanneer u bijvoorbeeld regelmatig de fiets uit de garage moet pakken, of de garagedeur gebruikt om uw woning te betreden. Bovendien is de doorgang vaak breder dan wanneer u kiest voor een klassieke loopdeur. Ook wanneer u beperkte ruimte hebt in uw garage bieden openslaande garagedeuren uitkomst. Daarnaast is uw openslaande garagedeur vaak beter geïsoleerd en minder inbraak gevoelig.

Openslaande garagedeuren op maat

De garagedeur is een belangrijk visueel aspect van uw woning. Bij DeltaDoors vindt u daarom openslaande garagedeuren in verschillende uitvoeringen. U kiest uit een breed scala aan kleuren, patronen en accessoires. Zo stelt u zorgvuldig een tweevleugelige garagedeur samen die aansluit op uw wensen en eisen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw garagedeur met dubbele draaideuren? Onze medewerkers staan voor u klaar met raad en daad.

Vertrouw op de service van DeltaDoors

Al ruim 30 jaar zijn wij actief in de wereld van toegangstechniek voor zowel particulieren als bedrijven. Wij begrijpen heel goed dat u zo lang mogelijk plezier wilt hebben van uw openslaande garagedeur; vakkundige montage is in dat geval essentieel. Daarom leiden wij onze monteurs hoog op en scholen we ze bij waar nodig. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, dan staan wij 24/7 voor u klaar. Wilt u de kosten van een nieuwe garagedeur in kaart brengen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en voorzie ons van zoveel mogelijk informatie, zo kunnen wij een u een zo concreet mogelijke prijs geven. Heeft u vragen over de aanschaf van een garagedeur of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden op het gebied van openslaande garagedeuren? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op!

Deltadoors wit