Bent u op zoek naar een vervangende of nieuwe elektrische garagedeur en overweegt u om deze te voorzien van een loopdeur? Bij DeltaDoors informeren we u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Al veel mensen gingen u voor en kozen voor een elektrische garagedeur met loopdeur. Het is namelijk een ideale oplossing wanneer u houdt van gemak en comfort. Middels slechts één handeling opent of sluit u bijvoorbeeld de volledige garagedeur. Opent u liever níet de gehele deur, omdat u slechts iets kleins uit de garage nodig heeft? Dan gebruikt u gewoon de loopdeur!

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk hier al onze losse onderdelen.
KLIK HIER
Elektrisch

Elektrisch

Bekijk alle elektrische garagedeur opties
KLIK HIER
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Lees meer over onze op maat gemaakte deuren.
KLIK HIER

Het voordeel van een elektrische deur met loopdeur

Wanneer u de garage veelvuldig als in- en uitgang van uw woning gebruikt, biedt een elektrische garagedeur met loopdeur uitkomst. Los van het gemak van de loopdeur, brengt een elektrisch aangedreven garagedeur al een aantal aangename voordelen met zich mee. Zo hoeft u bij slecht weer de auto niet uit te stappen om de garage te betreden. Ook hoeft u niet meer voor iedere bewoner een garagesleutel te laten maken. Tegenwoordig kan uw elektrische garagedeur bediend worden met een slimme app op uw smartphone. Daarmee bestuurt u de elektrische garagedeur met loopdeur vanaf iedere locatie. Sensoren of een afstandsbediening behoren ook tot de bedieningsmogelijkheden. De loopdeur maakt het tot slot mogelijk om snel en gemakkelijk de garage in en uit te lopen: niet alleen handig, maar ook duurzaam. Kou en warmte dringen namelijk minder snel binnen bij het uitsluitend gebruiken van de loopdeur.

Elektrische garagedeur met loopdeur afgestemd op uw wensen

Wij begrijpen goed dat u naast de functionele eigenschappen ook kijkt naar de uiterlijke kenmerken van uw elektrische garagedeur met loopdeur. Gelukkig is het volledige assortiment van DeltaDoors volledig naar wens te personaliseren. Afhankelijk van de paneeluitvoering die u kiest, selecteert u een kleur of patroon. Natuurlijk zijn onze garagedeuren te verrijken met verschillende aanvullende opties zoals vensters of extra beveiligingsmaatregelen. Weet u nog niet precies wat u wilt? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw wensen helder in kaart te brengen. Samen met u stellen zij vervolgens de perfecte garagedeur samen, die van alle gemakken is voorzien.

Garagedeur Delta Doors

Garagedeur aanschaffen bij DeltaDoors?

Wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw elektrische garagedeur met loopdeur? Dan zijn kwalitatieve deuren en vakkundige montage van essentieel belang. Ook is het fijn als u kunt rekenen op snelle service bij eventuele storingen of schade. Daarom staan onze vakkundige monteurs 24/7 voor u klaar met topkwaliteit service. Dankzij ruim 30 jaar ervaring in de branche van toegangstechniek voor zowel particulieren als bedrijven, reikt onze kennis inmiddels ver. Om ervoor te zorgen dat deze kennis up to date blijft worden onze monteurs continu bijgeschoold.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen in de zoektocht naar een elektrische garagedeur met loopdeur? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons handige formulier. Heeft u een andere vraag? Neem dan rechtstreeks contact op via 0341 427200 of mail naar info@deltadoors.nl.