Buismotoren: comfort en gemak

 

Buismotoren zorgen voor een comfortabele bediening van rolluiken en zonneschermen.
DeltaDoors levert ze voor alle gangbare zonneschermen, rolluiken of sceens. De buismotoren kunnen worden bediend via een schakelaar met mechanische eindschakeling, er is ook een geheel draadloze met ontvanger en afstandsbediening.

Mocht uw buismotor aan vervanging toe zijn dan hebben we een goed alternatief. Onze eigen Delta Doors variant voldoen aan strenge eisen en worden gefabriceerd door Chamberlain, ‘s werelds grootste producent van buismotoren.

Buismotoren: Zelf monteren

 

Het zelf monteren van een nieuwe buismotor is eenvoudig. Ze worden altijd geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Op de deze pagina vindt u een overzicht met alle mogelijke opties en de benodigde capaciteit voor zonneschermen, rolluiken en screens.

Voor de montage zijn er verschillende adapters verkrijgbaar om de buismotor passend te maken voor uw zonnescherm of rolluik. U kunt de diameter van de oprolbuis opmeten om een goede keuze te maken uit de verschillende modellen.

Buismotor schema voor zonneschermen

 

In het onderstaande schema kan aan de hand van breedte en uitslag van uw zonnescherm de juiste buismotor worden gekozen. De F modellen zijn uitgerust met een draadloze afstandsbediening.
Klik op het schema voor productinformatie en actuele prijzen.

 

Buismotor schema voor rolluiken

 

Schematisch overzicht speciaal voor rolluiken met alle technische gegevens van de DeltaDoors buismotoren. Op alle buismotoren zit een garantietermijn van twee jaar.

 

Waarom DeltaDoors buismotoren?

 

DeltaDoors: vaak de eerste in innovatieve oplossingen en nieuwe producten. Ook op het internet waren wij als eerste aanwezig in onze branche sinds 1996. DeltaDoors staat in voor de kwaliteit en duurzaamheid van de buismotoren en onderdelen.

DeltaDoors heeft alle buismotoren op voorraad en biedt een uitgebreide support. Niet voor niets zijn wij de hoofddealer in de Benelux voor alle Chamberlain Liftmaster en Motorlift producten.