Wat is HomeLink?

 

HomeLink is een geintegreerde ontvanger en zender in uw auto die kan worden geactiveerd om door middel van radio frequenties (RF) apparaten te bedienen zoals garagedeuren, hekopeners, huis- en kantoorverlichting, beveligingssystemen en andere apparaten. Het komt er op neer dat als u met uw auto komt aanrijden, het hek zich opent en achter u weer sluit, de garagedeur zich opent, de oprit verlichting aangaat en het security systeem wordt gedeactiveerd.

De ultieme afstandsbediening

 

Een intelligente oplossing voor een perfecte comfortabele link tussen auto, garagedeuren, hekopeners, oprit- en huisverlichting, en beveiligingssytemen. HomeLink is nu al leverbaar op meer dan 150 auto modellen.

Het HomeLink systeem is zelflerend en kan als het is geinstalleerd eenvoudig zelf worden geconfigureerd. Hieronder enige voorbeelden van de integratie zoals die door de diverse autofabriekanten worden geleverd, in de meeste gevallen als een extra optie, en op de duurdere modellen als standaard.

HomeLink integratie voorbeelden:

Garagedeuren opener bij Audi

 

Voor alle Audi modellen, het HomeLink controle paneel is geintegreerd in de dakconsole of zonnescherm aan de bestuurderskant. HomeLink is leverbaar voor de A4, A6, A8 en TT roadster.

Garagedeuren opener bij BMW

 

Het systeem is als optie verkrijgbaar op praktisch alle modellen: 3 Series, 5 Series, 6 Series Coupé, 7 Series, X5, X3. En meestal geïntegreerd in het zonnescherm aan de bestuurderskant of dakconsole.

Homelink bij Mercedes Benz

 

Bij de meeste modellen is de garagedeurenopener geintegreerd in de binnenspiegel. Het systeem kan als optie worden geleverd op C-klasse, E-klasse, S-Klasse, CL-Klasse, CLK-Klasse, SL-Klasse, SLK-Klasse, M-Klasse en G-Klasse. Vanaf de fabriek standaard gemonteerd in de S 600 en CL 600 uitvoeringen.

HomeLink bij Opel

 

De garagedeuren bediening is als optie verkrijgbaar op de volgende modellen: Vectra, Vectra Station, Vectra GTS, Signum. De bedieningsconsole is geïntegreerd in de binnenspiegel.