Gebruikt u de garagedeur veelvuldig als ingang van uw woning, als bijkeuken of als opslagplaats voor fietsen, scooters, containers en dergelijke? Dan bieden garagedeuren met loopdeur uitkomst. Overweegt u een loopdeur in de garage? Bij Delta Doors bent u aan het juiste adres voor een loopdeur als accessoire op uw garagedeur. U kiest het type garagedeur inclusief de gewenste uiterlijke kenmerken, wij verzorgen de rest!

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk al onze onderdelen voor garagedeuren.
KLIK HIER
Garagedeuren

Garagedeuren

Bekijk alle garagedeuren.
KLIK HIER
Over ons

Over ons

Lees meer over ons en onze succesformule.
KLIK HIER

Voordelen van een garagedeur met loopdeur

 

Garagedeuren met een loopdeur worden voornamelijk gekozen vanwege het gebruiksgemak. Het is een praktische oplossing die het mogelijk maakt om de garage binnen te gaan, zonder de volledige deur te hoeven openen. Hierdoor dringen zowel warmte als kou minder snel binnen. Dat maakt een garagedeur met loopdeur een duurzame keuze. Een loopdeur zorgt er daarnaast voor dat de garagedeur minder snel slijt. Een garagepoort met ingebouwde deur is bovendien erg toegankelijk. Afhankelijk van hoe lang of sterk u bent brengt het openen en sluiten van een garagedeur soms ongemak met zich mee, daar heeft u met een loopdeur geen last van.

Kenmerken van garagedeuren met loopdeur

 

Onze garagedeuren met loopdeur zijn verkrijgbaar met een standaard-, verlaagde- of vlakke drempel. Een standaard drempel (145 mm) is geschikt voor garagedeuren groter dan 4500×3250 mm. De loopdeur beschikt dan over een versterkte constructie en kan daardoor worden gemonteerd in een garagedeur met maximale omvang. Een loopdeur met verlaagde drempel (100 mm) kan worden gemonteerd in garagedeuren met een afmeting tot 4500×3250 mm. Deze drempel voldoet bovendien aan de eisen voor brandveiligheid en is hierdoor geschikt voor nooduitgangen. Tot slot kunt u kiezen voor een vlakke drempel (20 mm). De vorm van de drempel creëert ultiem gebruiksgemak: dankzij de vlakte van de drempel kan een fiets of ander voertuig er moeiteloos overheen. Uiteraard komt de kleur van de deurkruk overeen met de kleur van het frame zodat uw garagedeur één geheel vormt.

U stelt eenvoudig uw ideale garagedeur (met loopdeur) samen met ons brede aanbod aan onderdelen en accessoires. Deze extra’s zijn veelal direct uit voorraad leverbaar dus snel te installeren.

Garagedeur met loopdeur

Vertrouw op topservice van Delta Doors

Of het nu gaat om een garagedeur voor een particulier of bedrijfsdeuren voor een logistiek centrum: Delta Doors heeft de kennis én capaciteit. Om lang plezier te hebben van uw garagepoort met deur is het van belang dat deze vakkundig wordt gemonteerd. Onze goed opgeleide monteurs hebben jarenlange ervaring in de sector en worden continu bijgeschoold. Zij zijn 24/7 bereikbaar voor service en reparatie bij schade en calamiteiten. Onze klantenservice helpt u graag met het in kaart brengen van uw wensen en het samenstellen van uw garagedeur. Zij informeren u tevens vrijblijvend over de garagedeur met loopdeur prijs. Liever direct een offerte opvragen omdat u alle specificaties al bij de hand hebt? Dat kan via dit formulier.

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via 0341 427200 of stuur een e-mail naar info@deltadoors.nl.