Automatische hekaandrijvingen.

Onze hekopeners zijn robuust uitgevoerd en weersbestendig. Met vele opties leverbaar zoals bedieningszuil of lichtsluis en uiteraard afstandsbediening en HomeLink. Deze producten zijn goed te combineren met de DeltaDoors garagedeuren. De standaard meegeleverde 4 kanaals mini afstandsbediening werkt ook samen met de DeltaDoors garagedeuren zodat u naast het hek ook de garagedeuren, de opritverlichting of tuinverlichting kunt bedienen.

DeltaDoors Hekaandrijvingen

Betrouwbaar en Duurzaam. De LYN serie zoals hier afgebeeld is fluisterstil en kan hekken van 2,5 tot 4 meter bedienen, met een maximaal gewicht van 250 kilo. DeltaDoors levert 4 verschillende hekaandrijvings systemen:

De vleugelpoort aandrijving
Vleugelpoort met scharnierarm
Ondergrondse aandrijving
Schuifhekopeners met tandheugel

Hekopeners, hekaandrijvingen met ondergrondse aandrijving klik shoplink voor een overzicht van alle hekopeners.

De verschillende soorten hekopeners:

Vleugelpoort aandrijving

Dit is de eenvoudigste en meest voorkomende hekaandrijving. De motoren zitten aan de onderkant van het hek, en bedienen het hek telescopisch. Voor vleugelpoort hekaandrijving levert DeltaDoors de WGO, LYN en de SCS series. Vleugelpoort hekopeners worden ook wel draaihekopeners genoemd.

  • Robuuste en onderhoudsvrije spindeltechnologie
  • Automatische omkering en stop
  • Variabele krachtinstelling

Hekopeners, hekaandrijvingen met ondergrondse aandrijving klik shoplink voor de actuele prijzen van vleugelhekaandrijven

Ondergrondse hek aandrijving

Hierbij wordt het hek door verzonken motorblokken bediend, d.m.v. de DeltaDoors SUB series hekopeners. Deze ondergrondse hek aandrijving is zeer robuust en geschikt voor zwaardere hekwerken.

  • Onderhoudsvrije hekopener
  • Doorlopend gesmeerd
  • Waterdichte motor

Hekopeners, hekaandrijvingen met ondergrondse aandrijving klik shoplink voor actuele prijzen of bekijk de SUB300 productvideo

Schuifhekopener

Bediening door schuifmechanisme, dit zijn de DeltaDoors SGO en SLY series. Deze aandrijving is zeer geschikt voor industriële toepassingen.

Zeer sterke en duurzame hekopeners
Doorlopend gesmeerd
Hekgewicht tot 2500 kilo

Hekopeners, hekaandrijvingen met ondergrondse aandrijving klik shoplink voor de actuele prijzen van de schuifhekopners.

Hydraulische hekopeners

Robuste hydraulische hekopeners, dit zijn de DeltaDoors SEA Halftank series met een capaciteit van 4 of 7 meter. Deze hek aandrijving is zeer geschikt voor bedrijfspoorten.

Zeer sterke hydraulische draaihekopeners c.q. vleugelhek openers
Electronische controller incl. ontvanger voor afstandsbediening
Voor vleugelhekken en draaihekken van 4 tot 7 meter

Hekopeners, hekaandrijvingen met ondergrondse aandrijving klik shoplink voor de actuele prijzen van de SEA hydraulische hekopeners.

Onzichtbare hekopeners

De automatische hekopener is aan de voorkant niet te zien. De hek aandrijvingen zijn leverbaar voor verschillende uitslagen van de hekwerken. Microprocessor gestuurd en beveiligd, ook te verkrijgen met elektrische vergrendeling, snelheid afhankelijk van het model tussen de 15 en 25 seconden.

U kunt de hek aandrijvingen ook als een complete set bestellen voor zelfmontage. De DeltaDoors liftmaster hekopeners voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en richtlijnen. De hekopeners kunnen worden voorzien van diverse accessoires zoals codesloten, signaallampen en fotocel beveiliging. Bij Deltadoors zijn ook alle onderdelen en revisie sets op voorraad zoals bijvoorbeeld tandheugels, handzenders, motoren en tandwielen ook van andere merken

Onderdelen voor hekopeners en hekaandrijvingen  klik shoplink voor alle hekopener onderdelen en accessoires.