Bent u op zoek naar een praktische en veilige garagedeur? Overweeg dan een garagedeur die uit panelen is opgebouwd, daarom spreekt men soms ook wel van lamellendeur of panelendeur. In tegenstelling tot veel klassieke garagedeuren is een sectionaaldeur ruimtebesparend en erg gebruiksvriendelijk. Sectionaaldeuren zijn breed toepasbaar, zowel in bedrijfspanden als particuliere woningen. Vanzelfsprekend bieden wij u de optie om uw sectionaaldeur volledig zelf samen te stellen zodat deze aan al uw wensen en eisen voldoet. DeltaDoors heeft verschillende modellen sectionaal garagedeuren. De Magnus en Magnus-Plus. Indien gewenst verzorgen we ook de installatie van uw garagedeur.

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk al onze losse onderdelen.
KLIK HIER
Garagedeuren

Garagedeuren

Lees hier meer over alle type garagedeuren.
KLIK HIER
Over ons

Over ons

Lees meer over ons en onze succesformule.
KLIK HIER

De voordelen van een sectionaaldeur

Zegt u sectionaaldeur, dan zegt u comfort. Doordat de panelen via een rails over het plafond naar binnen lopen, neemt uw garagedeur nauwelijks plek in beslag. Praktisch wanneer u bijvoorbeeld beperkte ruimte in uw garage of op de oprit hebt. Een sectionaal garagedeur van DeltaDoors is uitstekend geïsoleerd. Zo houdt u kou en warmte moeiteloos buiten en dat ziet u terug op uw energierekening. Verder stellen wij hoge eisen aan de veiligheid van onze sectionaaldeuren. De constructie voorkomt dat vingers beklemd raken en maakt het inbrekers moeilijk om binnen te dringen. DeltaDoors maakt alle sectionaal garagedeuren op maat. Zo hebben we voor vrijwel iedere situatie de geschikte garagedeur. Bovendien zijn onze sectionaaldeuren naar wens te stylen. Kies uit verschillende RAL-kleuren en verassende prints. Maar ook extra opties als een loopdeur en vensters behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk zijn deze garagedeuren ook verkrijgbaar met elektrische aandrijving: wel zo makkelijk!

Hoogwaardige service

Mede dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels de kennis én capaciteit in huis als het gaat om toegangstechniek. De productie van onze sectionaaldeuren vindt plaats op onze hoofdvestiging. Hierdoor profiteert u van een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Van industriedeuren voor een compleet distributiecentrum tot aan een sectionaaldeur voor de particulier en alles daar tussenin: onze monteurs regelen het! Dankzij goede opleiding en continue bijscholing blijft hun kennis altijd up-to-date. En bij calamiteiten staan zij 24/7 voor u klaar.

Sectionaal garagedeur aanschaffen?

In deze tijd kan het uitdagend zijn om een partij te vinden die vakkundige montage garandeert, tegen een scherpe prijs. Een sectionale garagedeur is tenslotte geen alledaagse uitgave. Wij begrijpen daarnaast dat u een goede prijs kwaliteit verhouding zeer belangrijk is voor uw sectionaaldeur.
Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze klantenservice helpt u indien nodig uw wensen in kaart te brengen en informeert u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Neem gerust contact op via 0341 427200 of mail naar info@deltadoors.nl.

Deltadoors wit