Een moderne, elegante, harmonieuze of klassieke garagedeur: de keus is helemaal aan u. Weet wel: de paneeluitvoering die u kiest heeft veel invloed op de look and feel van uw garagedeur. Zowel esthetiek als functionaliteit spelen een belangrijke rol bij het samenstellen van uw garagedeur. U wilt uiteindelijk een garagedeur die er fraai uitziet én lang mee gaat. Bij Deltadoors vindt u een uitgebreid aanbod kwalitatieve, losse garagedeur panelen. We brengen de mogelijkheden en kenmerken graag voor u in kaart.

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk hier al onze losse onderdelen.
KLIK HIER
Met loopdeur

Met loopdeur

Bekijk alle opties met loopdeuren.
KLIK HIER
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Lees meer over onze op maat gemaakte deuren.
KLIK HIER

Garagedeur panelen in alle soorten en maten

 

 • S-paneel (small)
  Dit moderne garagedeur paneel heeft horizontale belijning welke is verdeeld over een gelijke afstand. Door de symmetrische opstelling van horizontale stroken zijn de naden nagenoeg onzichtbaar.
 • M-paneel (medium)
  Garagedeuren met deze paneeluitvoering zijn naast modern ook erg elegant. Deze tijdloze uitvoering is toe te passen in vrijwel iedere bouwstijl.
 • L-paneel (large)
  De brede horizontale lijnen in garagedeuren met dit paneel benadrukken de individuele stijl van uw woning. Het resultaat? Een stijlvol aanzicht!
 • Cassette paneel
  De klassieke optie vormt een harmonieus geheel. Cassettes zijn symmetrisch op de garagedeur panelen geplaatst waardoor zich een uniek patroon op de garagedeur vormt.
 • Microrib paneel
  Het microrib-patroon benadrukt de moderne stijl van uw woning. Bovendien camoufleert het naar verloop van tijd kleine beschadigingen op de verflaag.

Garagedeur panelen in kleuren, patronen en prints

 

Wilt u van uw garagedeur een ware blikvanger maken? Dan bieden overheaddeur panelen in kleur of met een patroon uitkomst. U kiest uit een range standaardkleuren en creëert een moderne strakke garagedeur. Een garagedeur paneel met een houtlook daarentegen creëert een warme, landelijke uitstraling. Uw garagedeur oogt als massief hout, echter zijn houtlook garagedeur panelen makkelijker schoon te maken en bovenal beter geïsoleerd. Exclusief voor de Magnus Plus garagedeuren bieden wij de mogelijkheid om een afbeelding naar keuze als print toe te passen. De mogelijkheden in design zijn hierbij onbeperkt. U kunt uw creativiteit dus lekker de vrije loop laten!

Garagedeur Delta Doors

Jarenlang plezier dankzij topkwaliteit overheaddeur panelen

 

Tot zover de esthetische opties voor garagedeur panelen. Naast dat de garagedeur de stijl van uw woning benadrukt, wilt u er ook lang profijt van hebben. Het is tenslotte geen alledaagse uitgave. Onze losse garagedeur panelen beschikken daarom over enkele essentiële, functionele eigenschappen om de levensduur ervan te verlengen. Zo is de coating van onze overheaddeur panelen met vlag en wimpel geslaagd voor onze zout sproeiproef, die gelijk staat aan 15 jaar intensief gebruik van uw garagedeur. Dankzij een duurzame deklaag beschikt ieder garagedeuren paneel van Deltadoors bovendien over unieke corrosie werende eigenschappen. Hierdoor blijft de garagedeur bovengemiddeld lang kleurecht. Tot slot zorgt een speciale veiligheidsconstructie ervoor dat u tijdens het bedienen van de garagedeur nooit met uw vingers tussen de panelen geraakt.

 

Schade aan uw deur?

 

Deltadoors heeft diverse reparatiepanelen van verschillende merken deuren op voorraad. Denk daarbij bijvoorbeeld aan merken als Alsta, Alpha, Condoor, Crawford, Dynaco, GNS-Brinkman, Hormann, Loading Systems, Nassau, Indus, Novoferm, Teckentrup. Panelen van deze merken vindt u ook in onze webshop Deurmax.nl. Ook kunnen wij ze voor u monteren.

 

Uw garagedeur samenstellen bij Deltadoors?

 

Heeft u vragen over ons assortiment garagedeur panelen, bent u benieuwd naar de aanvullende opties of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van de perfecte garagedeur? We voorzien u graag van informatie en advies. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan via het handige offerteformulier. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via 0341 427200 of stuur een e-mail naar info@deltadoors.nl.