Overheaddeuren, ook wel sectionaaldeuren of roldeur genoemd, worden onder andere toegepast in bedrijfshallen, showrooms, boerderijen, loodsen, garages en magazijnen. Maar ook particuliere woningen worden regelmatig voorzien van een overheaddeur. Kenmerkend is dat deze geïsoleerde overheaddeur wordt standaard opgebouwd uit geïsoleerde panelen, een railsysteem, zijgeleiding, een verenpakket en een rubberen afdichting. Naast dat deze toegangstechniek bedrijfsprocessen bevordert en comfort biedt, draagt een overhead deur ook bij aan de veiligheid. Bij DeltaDoors kiest u uit een breed aanbod overheaddeuren. U heeft tevens de mogelijkheid om de deur naar eigen smaak samen te stellen. Het ontwerp is tot in de kleinste details doordacht zodat de overheaddeur langdurig intensief gebruikt kan worden.

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk al onze losse onderdelen.
KLIK HIER
Met loopdeur

Met loopdeur

Lees meer over onze garagedeuren met loopdeur.
KLIK HIER
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Lees meer over onze op maat gemaakte deuren.
KLIK HIER

Stel uw eigen overheaddeur samen

Onze overheaddeuren worden gemaakt van duurzame, stevige 40 of 45 mm sandwichpanelen. Die zorgen voor een hoge thermische isolatie. Deze panelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierdoor zijn de overhead deuren volledig op uw wensen én eisen af te stemmen. Verder beperken wij ons bij DeltaDoors niet enkel tot de standaardmaten zoals een overheaddeur 3×3 of een overheaddeur 4×4, maar vindt u bij ons ook minder gangbare afmetingen. Wij maken alle overheaddeuren op maat dus alles is mogelijk.

Wilt u profiteren van ultiem gebruikersgemak? Kies dan voor een overheaddeur met loopdeur. Zo betreedt en verlaat u moeiteloos het pand of uw garage en bespaart u tegelijkertijd op energie en de levensduur van de torsieveren. Naast een loopdeur kiest u uit een breed assortiment accessoires en aanvullende opties.

Waarom een overhead deur aanschaffen via DeltaDoors?

Mede dankzij geavanceerde technieken en jarenlange (productie)ervaring is het ons gelukt om overheaddeuren te ontwikkelen met een aantal onmiskenbare voordelen. Bijvoorbeeld een energie efficiënt, aantrekkelijk ontwerp en een betrouwbare, veilige werking. Over onze overheaddeur prijzen zijn wij te allen tijde transparant. U ontvangt van ons een scherpe offerte en eerlijk advies. Daarnaast wordt de vakkundige montage van uw overheaddeur uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Mocht u desondanks problemen ervaren met uw bedrijfsdeur, dan staan zij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week, voor u klaar.

Vraag een offerte voor maatwerk overheaddeuren aan

Overweegt u overhead deuren voor uw bedrijfspand of woning aan te schaffen of de oude te vervangen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of u nu specifiek op zoek bent naar een overheaddeur 4×4 prijs of een uitgebreide aanvraag voor een grootschalig bedrijfspand heeft: voorzie ons in alle gevallen van zoveel mogelijk informatie en maak uw wensen kenbaar. Zo kunnen we u het beste adviseren en het meest efficiënt informeren over de juiste overheaddeur prijs. Heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. We helpen u graag verder!

Deltadoors wit