Een roldeur is het meest populaire alternatief voor de klassieke garagedeur. Roldeuren rollen zich boven de opening van uw garage op een as. Hierdoor kan het volledige plafondoppervlak benut worden voor bijvoorbeeld opbergruimte. Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe roldeur? Bij Delta Doors kunt u terecht voor een roldeur voor uw garage, volledig afgestemd op uw wensen, eisen én de visuele aspecten van uw woning of bedrijfspand.

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk al onze garagedeur onderdelen van A merken.
KLIK HIER
Garagedeuren

Garagedeuren

Bekijk alle opties in garagedeuren.
KLIK HIER
Over ons

Over ons

Lees meer over Delta Doors en onze aanpak.
KLIK HIER

Maatwerk oplossingen voor roldeuren

 

Roldeuren voor uw garage zijn er in veel variaties. Bij Delta Doors wordt iedere deur tot op de millimeter nauwkeurig op maat geproduceerd. De lamellen worden opgebouwd uit dubbelwandig aluminium of staal. Dit zorgt voor extra stevigheid en is tegelijkertijd ook erg duurzaam. De roldeuren worden voorzien van een stevige aluminium looprails. Zowel deze looprails als de lamellen zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Zo kiest u altijd een roldeur die past bij uw exterieur!

Het geheel voldoet bovendien aan de strengste eisen op gebied van veiligheid en duurzaamheid. Zo treffen wij diverse maatregelen om de deur optimaal af te sluiten tegen tocht en inbraakgevaar. Roldeuren van Delta Doors zijn standaard elektrisch zodat ze voor een ieder eenvoudig te bedienen zijn, ongeacht of u voor een lichtsluis of radarsensor kiest. Wilt u profiteren van maximaal gebruikersgemak, bestel er dan een afstandsbediening bij!

 

De Delta Doors topservice

 

Al ruim 30 jaar ligt onze focus op toegangssystemen voor industrie én consument. De ene dag bedienen we particulieren, de andere dag voorzien we complete distributiecentra van een garagedeur, roldeur of toegangstechniek. Doordat onze roldeuren worden geproduceerd op onze hoofdvestiging, waarborgen wij te allen tijde een goede prijs-kwaliteit verhouding. Vakkundige montage en eventuele reparatie worden uitgevoerd door onze opgeleide monteurs. Zij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar voor onze klanten met raad en daad.

Een roldeur aanschaffen?

 

De aanschaf van een roldeur voor uw garage is een weloverwogen keuze. Het is tenslotte geen doorsnee uitgave. Om uw wensen en de verschillende mogelijkheden helder in kaart te brengen, adviseren we u vrijblijvend een offerte aan te vragen. We kunnen u zo ook direct informeren over de juiste garage roldeur prijs. Heeft u een andere vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Op maat gemaakte garagedeur