Bent u op zoek naar garagedeur onderdelen en -accessoires, of specifiek naar torsieveren? Dan bent u bij Delta Doors aan het juiste adres.
Deltadoors produceert en levert alle soorten torsieveren uit voorraad: voor industriepoorten, industriële sectionaaldeuren, garagedeuren, garagepoorten en industriedeuren. We kunnen deze veren leveren als strengen, geplugd of met speciale uitbuiging en haken.

U vindt bij ons een ruim assortiment aan torsieveren met of zonder (veer)plug en torsieveren geschikt voor de merken als Hörmann, Novoferm, Alldoorco, Alpha, Alsta, Deltadoors, ConDoor, Indus, Mtec, Nassau en Normstahl. Ze worden allemaal in eigen beheer geproduceerd, waardoor ze niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook nog eens heel betaalbaar! Zoekt u een partij voor montage of reparatie? Onze ervaren monteurs staan voor u klaar met raad en daad.

Wat is een torsieveer?

 

De torsieveren van uw garagedeur compenseren het gewicht van de deur en zorgt er zo voor dat deze soepel open en dicht gaat. Een torsieveer is een essentieel onderdeel van uw garagedeur en wordt ook wel een draaiveer genoemd. De torsie veer wordt gemonteerd op een as aan een vaste metalen constructie, boven en parallel aan de garagedeur. Kleine lichte garagedeuren hebben meestal wat kleinere torsieveren, grote zware garagedeuren hebben er vaak grotere torsieveren. De spiraalvormige veer brengt een roterende beweging terug naar de oorspronkelijke positie. Die roterende beweging oefent tevens klemkracht uit. Ervaart u problemen met het openen en sluiten van uw garagedeur? Dan zijn de torsieveren mogelijk gebroken of moeten ze opnieuw worden bij gespannen.

Torsieveer van garagedeur monteren

 

Het monteren, repareren of vervangen van een torsie veer vergt een voorzichtige aanpak. Er staat een extreem hoge spanning op de torsieveren waardoor u als hobby klusser ernstig gewond kan raken bij montage of reparatie. Heeft u ervaring met het aanpassen van veerspanning en gaat u zelf aan de slag? Dan is het van belang dat u het juiste gereedschap hebt en bepaalde veiligheidsmaatregelen treft. Bent u niet zeker van uw zaak, schakel dan te allen tijde een professionele partij in. Dit kan Delta Doors voor u verzorgen.

 

Vakkundige montage of reparatie van torsieveren door DeltaDoors

 

Al ruim 30 jaar is Delta Doors dé specialist op het gebied van garagedeuren, bedrijfsdeuren en toegangstechniek. Zowel ons eigen team als onze vertrouwde dealers bedienen particulieren en bedrijven door heel Nederland. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan onze hoogopgeleide monteurs voor u klaar bij calamiteiten.

Door de vele mogelijkheden en toepassingen van torsieveren is het aanbod erg divers. Voor advies over de verschillende types, vormen en afmetingen raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Garagedeuronderdelen zijn veelal direct uit voorraad leverbaar, dus snel te installeren. Bent u op zoek naar een specifieke torsieveer, raadpleeg dan direct het assortiment op onze webshop. Heeft u een andere vraag? Wij zijn bereikbaar via 0341 427200 of info@deltadoors.nl.

Bent u op zoek naar andere onderdelen of naar een complete garagedeur? Bekijk snel onze andere producten!

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk alle losse onderdelen voor deuren.
KLIK HIER
Garagedeuren

Garagedeuren

Bekijk ons assortiment garagedeuren van diverse A-merken.
KLIK HIER
Over ons

Over ons

We vertellen je graag meer over Delta Doors en onze succesvolle formule.
KLIK HIER