Gebruikt u de garagedeur veelvuldig als in- en uitloop van uw woning? Ervaar het gemak en comfort van een sectionaaldeur met loopdeur! Deze garagedeur is praktisch, veilig én ruimtebesparend. Dankzij de loopdeur hoeft u daarnaast niet de volledige garagedeur te openen bij gebruik. Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe garagedeur en overweegt u een sectionale garagedeur met loopdeur? Bij DeltaDoors vindt u een uitgebreid aanbod garagedeuren in verschillende variaties, met eindeloze aanvullende opties. Zo is uw sectionaal garagedeur met loopdeur volledig naar wens te personaliseren!

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk hier al onze losse onderdelen.
KLIK HIER
Elektrisch

Elektrisch

Bekijk alle elektrische garagedeur opties
KLIK HIER
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Lees meer over onze op maat gemaakte deuren.
KLIK HIER

Voordelen van een sectionale garagedeur met loopdeur

De panelen van een sectionale garagedeur lopen over een rails via het plafond naar binnen.. Een sectionaaldeur met loopdeur van DeltaDoors is uitzonderlijk goed geïsoleerd. Ongewenste warmte en kou blijven hierdoor buiten de deur. Alsmede dankzij de loopdeur waardoor u nooit onnodig de volledige garagedeur hoeft te openen bij gebruik. Een sectionaaldeur met loopdeur leent zich er verder uitstekend voor om accessoires toe te passen. Verrijk uw sectionaaldeur bijvoorbeeld met vensters voor extra lichtinval of elektrische bediening voor ultiem gebruikersgemak. Daarover gesproken: ook de loopdeur kan van alle gemakken worden voorzien. Zo kiest u uit verschillende drempelhoogtes en voorzien wij de loopdeur van een deurdranger.

Kies voor een professionele partij

Hoe lang uw nieuwe sectionaal garagedeur met loopdeur meegaat is onder andere afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Maar, vergeet niet dat vakkundige montage ook een cruciale rol speelt. Bij DeltaDoors werken enkel geschoolde monteurs met up-to-date kennis van ons productaanbod. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn zij bereikbaar voor service, reparatie en overige calamiteiten. Ook tijdens het offertetraject kunt u van ons op aan. We informeren u vrijblijvend over de talloze mogelijkheden van uw nieuwe sectionaaldeur met loopdeur, communiceren eerlijke prijzen en denken graag met u mee.

Garagedeur Delta Doors

Sectionaaldeur met loopdeur samenstellen?

Heeft u al een ideale sectionale garagedeur met loopdeur, inclusief gewenste opties in gedachte? Grote kans dat u dankzij het maatwerk aanbod van DeltaDoors vindt wat u zoekt. Het overgrote deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar, zo hoeft u geen maanden te wachten op uw nieuwe sectionaaldeur met loopdeur. Offerte aanvragen? Maak hiervoor gebruik van ons handige offerteformulier waarop u alle specificaties invult.

Begeeft u zich juist nog in de oriënterende fase? Dan helpen onze medewerkers u graag bij het in kaart brengen van uw wensen om vervolgens samen met u een garagedeur samen te stellen. Neem hiervoor contact op via 0341 427200 of mail naar info@deltadoors.nl.