Het goed onderhouden van uw bedrijfsdeuren is essentieel. Verstoorde processen, en in het ergste geval bedrijfsongevallen, zijn tenslotte het laatste waar u op zit te wachten. Voorkomen is in dat geval beter dan genezen. Omdat industriedeuren veelal intensief gebruikt worden, is het raadzaam om de deuren van uw bedrijfspand jaarlijks te laten controleren. Zo verkleint u de kans op storingen, schade en ongelukken. Bent u op zoek naar een professionele partij voor preventief onderhoud aan uw overheaddeur? U kunt bij Deltadoors snel terecht voor het inplannen van zorgvuldig onderhoud aan uw industriedeuren van verschillende merken en type deuren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan merken als Alsta, Crawford, Dynaco, GNS-Brinkman, Hormann, Loading Systems, Nassau-Indus, Novoferm, Teckentrup. Wij onderhouden ook branddeuren, snelroldeuren en docklevellers.

Onderdelen

Onderdelen

Bekijk hier al onze losse onderdelen.
KLIK HIER
Met loopdeur

Met loopdeur

Bekijk alle opties met loopdeuren.
KLIK HIER
Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Lees meer over onze op maat gemaakte deuren.
KLIK HIER

De voordelen van tijdig onderhoud aan uw overheaddeur

De praktijk leert ons dat aan overheaddeuren pas onderhoud wordt gepleegd nadat er problemen zijn ontstaan of schade is aangericht. Dat terwijl er strikte veiligheidsnormen gelden met betrekking tot industriedeuren. Iedere bedrijfsdeur dient namelijk minimaal een keer per jaar gecontroleerd te worden volgens de Europese normering (EN-13241-1). Eventuele slijtage wordt bij onderhoud aan uw overheaddeur op tijd opgemerkt, storingen worden voorkomen en uw industriedeuren blijven in topconditie. Daarnaast verlengt u de levensduur van de overheaddeur door onderhoud tijdig te laten plaatsvinden.

Zijn uw overheaddeuren toe aan onderhoud?

Vaak voert de partij die de overheaddeur plaatst onderhoud uit. Bij de aanschaf van bedrijfsdeuren via Deltadoors heeft u daarom de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij bezoeken u een keer per jaar voor preventief onderhoud aan uw overheaddeur, roldeur en dergelijke bedrijfsdeuren. Zo verzekeren we u te allen tijde van secure afstelling en veilige werking. Heeft u bedrijfsdeuren laten plaatsen door een andere partij, maar laat u het overhoud liever over aan Deltadoors? Neem hiervoor contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Garagedeur Delta Doors

Overheaddeur onderhoud door gecertificeerde monteurs van Deltadoors

Op een moment dat u het beste schikt komen onze gekwalificeerde monteurs langs voor het controleren van de bedrijfsdeuren. Waar nodig plegen zij terplekke onderhoud aan de industriedeuren. Onze monteurs zijn stuk voor stuk hoog opgeleid en worden constant bijgeschoold. Alles om ervoor te zorgen dat zij op de hoogte zijn van ons aanbod, de techniek en innovaties binnen onze branche. Van onderhoud aan de overheaddeur van een mkb’er tot aan de bedrijfsdeuren van een compleet distributiecentrum: Deltadoors heeft zowel de kennis als capaciteit in huis. Bovendien zijn wij bij calamiteiten 24/7 bereikbaar.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van (periodiek) onderhoud aan uw overheaddeur? Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact op via 0341 427200 of info@deltadoors.nl.