Klanten tot in Kazachstan, en op het net sinds 1993

DeltaDoors’s Jan Berg kan met recht een internetpionier worden genoemd. Toen internet in 1993 toegankelijk werd voor het Nederlandse publiek, had Berg namelijk al gauw door dat dit ‘speeltje’ van computernerds tot iets groots zou uitgroeien. Hoewel er indertijd nog maar een handvol internetgebruikers waren, werd daarom snel een website voor zijn bedrijf DeltaDoors, leverancier van bedrijfs- en garagedeuren, gemaakt en al doende waardevolle ervaring opgedaan voor later. Jan’s broer Harry die nu werkt voor een Amerikaans softwarebedrijf als Sr. International Business Developer, bouwde de eerste site en is daar nog steeds bij betrokken. Harry: “Toen we begonnen was er nog niet veel en we zagen de mogelijkheden direct. Dit kwam ook voort uit het feit dat ik toen in een denktank zat om “Media Plaza” te ontwikkelen. Media Plaza is een platform met als doel om ondernemend Nederland te interesseren voor de mogelijkheden van internet, het werd gesponsord door de overheid en het bedrijfsleven. Alles was futuristisch wat we toen bedachten. Ik kon mijn visie dus direct delen met m’n broer en het in praktijk brengen.

Deel dit nieuwsbericht op Social Media