DeltaDoors levert support voor Praxis & Hornbach ketens

DeltaDoors levert de support voor de Chamberlain productlijnen bij alle vestigingen van Praxis en Hornbach in Nederland. Naast het persoonlijk bezoeken van alle bouwmarkt vestigingen om de verkoop te stimuleren doen we ook de telefonische support voor deze producten. Als master distributor van Chamberlain leveren we natuurlijk ook alle onderdelen en spare-parts.

DeltaDoors is een begrip in de garagedeuren branche. Naast garagedeuren en bedrijfsdeuren levert DeltaDoors ook alle onderdelen uit het grote magazijn in Harderwijk. Producten zoals aandrijvingen voor garagedeuren, hekopeners, buismotoren voor zonweringen, slagbomen, tochtgordijnen zijn altijd op voorraad. DeltaDoors levert complete garagedeuren uit eigen productie, deze luxe garagedeuren worden verkocht tegen fabrieksprijzen.

Chamberlain is de grootste producent ter wereld van garagedeuropeners, hekopeners, slagbomen en buismotoren. Onder de handelsnamen Liftmaster en Motorlift worden miljoenen producten verkocht.

Bezoek onze webshop voor het uitgebreide assortiment: DeltaDoors Shop

Deel dit nieuwsbericht op Social Media