Veelgestelde vragen over garageonderdelen

Ja, maar dat is makkelijk zelf te doen. Bovendien is bij de afstandsbediening een Nederlandstalige handleiding toegevoegd.

Stuurt u ons een mailtje met het merk en type van de afstandsbediening en wij laten u weten of wij de afstandsbediening kunnen leveren!

De riemaandrijving is stiller en onderhoudsvrij. Een aantal motoren kan zowel in ketting- als riemaandrijving worden geleverd.

1) Schroeven uit de eindschakelaars draaien (eindschakelaars laten zitten waar ze waren).

2) Stekker uit het stopcontact halen en daarna er weer instoppen.

3) 30 seconden het programmeerknopje aan de zijkant van de motorkop ML500 indrukken en ingedrukt houden. Na 30 seconden loslaten. Nu is alles uit het geheugen gewist. Er moet nu weer opnieuw geprogrammeerd worden.

4) Na elkaar de 2 of meer afstandsbedieningen opnieuw programmeren: programmeerknop zijkant motorkop 1 a 2 seconden ingedrukt houden, daarna loslaten en direct op 1 van de drie knopjes op de afstandsbediening drukken (vrije keus welke knop). Na de eerste afstandsbediening de overige afstandsbedieningen op dezelfde wijze programmeren.

5) De deur moet nu aan de slede vastgekoppeld zijn, de deur het liefst in een totaal geopende toestand brengen (helemaal gesloten mag ook). Pas wanneer de deur dicht en vergrendeld is, volgt de volgende stap.

6) De krachtinstelling, druk 2 keer kort achter elkaar (indrukken-loslaten, indrukken-loslaten) op de programmeerknop aan de zijkant van de ML500 en druk direct daarna op de knop van de afstandsbediening die geprogrammeerd is. De deur zal nu sluiten (openen) en onderaan dicht blijven, daarna de knop van de afstandsbediening nog een keer indrukken zodat de deur weer dicht (open) gaat en pas wanneer hij hier blijft staan, is de programmering afgesloten.

7) De schroeven uit de eindschakelaars niet meer terugplaatsen, maar de eindschakelaars met een stukje tape/plakband vastmaken.

Ik heb een onderdeel nodig dat niet op uw site staat. Kunt u dit onderdeel leveren?

Ja, we kunnen bijna alle onderdelen leveren. Wanneer u het nummer of de beschrijving van het onderdeel mailt, dan laten wij u weten of het leverbaar is.

Als ik een universele ontvanger op mijn garagedeuropener of hekopener aansluit met bijbehorende handzenders kan ik dan mijn oude handzenders nog gebruiken?

Ja, dan kunt u zowel nieuwe als bestaande handzenders gebruiken.

deltacommandDeltaDoors heeft hiervoor drie nieuwe producten. Deze z.g. zelflerende afstandsbedieningen kunnen uw oude of defecte handzender vervangen:

DeltaCommand I zelflerende 433 MHz handzender
DeltaCommand II zelflerende multi frequentie handzender

De DeltaCommand kan ongeveer 256 afstandsbedieningen vervangen. Ook is het mogelijk diverse garagedeuren of hekopeners van diverse merken tegelijkertijd aan te sturen. Klik op deze link voor een lijst met handzenders die de DeltaCommand kan vervangen.

Speciaal voor het scannen van de diverse codes is er de DeltaScan, dit kleine mobiele apparaat scant de frequenties en codes die uw oude afstandsbediening uitzend. Dit apparaat heeft u niet nodig als u gewoon een handzender wilt vervangen.

Een goedkope vervanger van uw oude afstandsbediening voor een lagere prijs en met meer functies. DeltaDoors, innovatief in garagedeuren en toegangstechniek.

Voor meer informatie stuur een mail of bel ons: 0341 427 200.